söndag 17 februari 2013

Karenina och korsstygn

Hur har er helg förlöpt? Min har varit ytterst lugn o stillsam, vill inte ens tänka på hur många timmar film jag tittat denna helg. Men ibland behöves det också riktiga slö helger. Dock aktiverade jag mig lite under dagen med mera film på bio. Jag och Malin tog oss in till stan för att se Anna Karenina. Mycket utsökt kostymdrama må jag säga, se den! Efter bio blev det sen lunch och sen lite strövande genom dagens grådaskiga Stockholm. Bra dag med andra ord. Kvällen forsätter med lite mera film o korsstygnsbroderi.

Jepp ni läste rätt. Har totalt snöat in på korsstygn just nu. Värsta tant varning men det är så himla kul, lätt och intressant att experimentera med egna mönster. Det är egentligen ett större projekt jag äntligen tagit tag i, minns ni denna väska? Nu ska den äntligen göras om och få en framsida i korsstygn som är mera jag än denna gröna. Håller som bäst på och testar lite mönster som senare ska kombineras ihop till en större helhet. Fortsättning följer.4 kommentarer:

Johanna Retrolover sa...

Ser jag en svala där i bakgrunden? Hur nyfiken som helst! jättekul att du pysslar. Kram!

Ninah sa...

Rätt gissat! :) Efttersom till och med mitt yrke är ganska pysselinriktat blir jag ganska galen om jag inte har nåt småfix på gång hela tiden. :P Kram

MissC sa...

Korsstyng är kul, går att hitta på massa pyssel med det :)

Ninah sa...

Jamen visst! Och det att man kan brodera så mycket annat än de gamla hederliga motiven :)