torsdag 23 augusti 2012

I carried a watermelon

När jag var i högstadieåldern så övernattade jag och min kusin ofta hos varandra och vi hade alltid samma helg procedur. Hemmagjord pizza, Grease, och Dirty Dancing så jag kan med säkerhet säga att Dirty Dancing ligger i top tre bland de filmer jag sett sinnessjukt många gånger! Nu i höst har Dirty Dancing nypremiär vid Chinateatern här i Stockholm och jag är beredd att ge ganska mycket för en plats! Nån annan som är intresserad?
2 kommentarer:

Kitten von Kat sa...

Klart man är intresserad men det där är ju i stockholm liksom :P Dirty dancing börjar även jag kunna utantill vid det här laget, heh. Hoppas du forsätter trivas där borta, en liten fråga dock, har du nån möjlighet att sy medan du är där?

Ninah sa...

Ja men de går ju faktist flyg över från Kronoby, 2 timmar o man är i Stockholm city! ;) Men den är ju bara så himla bra! Jodå, kommer försöka få det mesta ut av det här året. :) Jo jag har möjlighet at sy, tack o lov! Har tillgång till korsettmakeriet där jag tidigare praktisera och ännu jobbar med nu som då. Så praktist för där finns, arbetsytor, maskiner, overlock, klippbord mm kommer ju försöka få ihop nån typ av kollektion eller sånt under tiden jag är här. Hur så? :)