tisdag 12 juni 2012

Hårfager

Under flera år har jag valt att inte alls ha någon frisyr klippning i mitt hår. Det är rakt o slätt utan uppklipp eller lugg, tråkigt kan tyckas men till så stor fördel när man som jag gillar att trixa med olika håruppsättningar, lockar och annat relaterat. Nästan dagligen fixar jag mitt hår i någon frisyr eller uppsättning, är dock väldigt dålig på att fotodukumentera dess. Men ska försöka råda bot på detta, dock tycker jag det är aningen svårt att fota en frisyr och få det snyggt. Någon som har tips angående frisyrfoto? Här får ni två av gårdagens, det här är en av de snabba frisyrerna jag ofta kör med. Simpelt med bandana och blommor!


3 kommentarer:

Kitten sa...

Åh, häftiga vinklar! Inte så tråkiga som mina bilder...Jag brukar använda stativ och en ganska vid vinkel på objektivet för frisyrbilder. Ibland kör jag med fjärrkontroll ibland utan. Men jag skulle gärna se mer frisyrbilder, det är alltid inspirerande att se hur andra gör.

Ninah sa...

Tack, ska försöka få med mera hår :) Jag gillar att foto men äger ju inte ens en ordentlig systemkamera..men får man till det blir det också rikitg bra med vanlig digikamera :) Jo stativ är ju praktiska! Lyxigt värre vore det ju med någon som hängde omkring och fotad vid behov! ;)

Anonym sa...

Sv: Åeh tack!
Jättefin blogg, gillar verkligen dina foton :)