lördag 24 april 2010

Lördag

Nu är jag framme i Stockholmia, wohoo!

Igår efter att jag lämat in porfolior begav jag mig hemmåt för att packa. Usch det är alltid så jobbig, vad ska man ta med och vad får bli hemma? Sånt kan inte jag avgöra så helt enkelt får allt komma med. Saldot blev en jättekappsäck samt en scoutdoftande rinka. Hade precis packat klart när faster M kom med franska choklad croissanger! Efter att vi fikat var det dags att köra iväg till Vikinga båte. Där var det som vanligt en massa mystiska finnar som har tagit sig upp ur gömmorna för att supa loss på kryssning. Najs.

Efter en del väntande på tyskan som inte håller tider kom vi äntligen ombord. Och gud vad vi jobbade med att släpa med oss alla väskor och saker! Sen gick jag och Frida och åt ljuvliga tapas med skagenröra! Sen blev det också öl i baren. Dock endast en för efter det blev vi alla helt dåsiga och gick och la oss. Ålderdomen på ingång för fulla muggar eller?
Någonstans skulle ju väskorna förvaras...(bilder tagna av Martina)

Imorse när vi kom iland åkte vi till centralstationen och käkade frukost och sen blev det en massa avsked och adjön. Hoppas ni har kommit lyckligt fram grrrls?? Själv tog jag taxi till mitt rum på Söder. Blev insläppt och fick sen fixa på bäst jag ville...resten av lägenheten hade sovmorgon. Packade upp och gick sen ut, gick över hela Söder, via Gamla stan och sne till Östermalm för att kolla var min praktikplats ligger. På vägen hann jag också växla pengar, skaffa tunnelbane kort ock kontantkort till mobilen. Effektivitet är mitt andra namn. Tog tunnelbanan tillbka tilll Söder. Där hade nu folket vaknat och jag träffade alla inneboende. Här bor vi nu tre pers, 2 katter och två konstant sjungande undulater. Men det känns bra och tror jag kommer trivas hur bra som helst!

2 kommentarer:

Jennie sa...

låter spännand! hoppas praktiken gar bra tij! :)

Ninah sa...

joo bo vare bra dehär no! :)