lördag 14 december 2013

Fem månader i bilder

För en tid sedan fick ni en tillbakablick på sommaren som kom och gick. Har nu snart varit i Stockholm i fem månader. Fem fina månader fyllda med au pairande, nya vänner och en hel del annat. Kan ibland känna att tiden rinner mig ur händerna här men när jag kollar igenom alla bilder från hösten så inser jag att det har trots allt varit en hel del program. Har ju varit mera aktiv på instagram sen nya luren införskaffades men för er som inte följer mig där kan det ju vara kul med en tillbakablick på bloggen.

I höstas när jag återvände var det full sommar här i staden och den höll verkligen i sig i all oändlighet! Återvände ju främst till dessa två småtroll som jag står ut med dagligen.Som sagt var det sommar länge här vilket var ytterst skönt. Väldigt många helger tillbringades i city med vänner, öl och uteserveringar.
Nya bekantskaper och Stockholm bidrar ju till massa festande. Har minsann varit utgång x antal gånger under hösten. Som även bilderna avslöjar är fina Meghan min trognaste partner in crime. 
Dock har festandet vägts upp av intensiv träning både ute och inne.
Sen igen har det även blivit en hel del fikande, lunchande och middagar ute. Något jag definitivt kommer sakna när jag flyttar bort från Stockholm. Finns ju otal med restauranger och fik som borde testas. Bland rätterna är Chévre Chaud den stora favoriten.Har även hunnit ha en del besök här i stan under hösten. Långväga kusiner från Canada, Faster M, Malin och Sofi har tagit sig över hit. Museibesök har varit inplanerade med alla gäster och med faster M blev det Jean Paul Gaultier utställningen, helt klart bästa utställningen någonsin!

Sist och slutligen blev det ju höst här också men var trevligt det med efter att ha haft sommar i nästan fem månader. Tyckte det var dags för lite förändring hösten till ära så klippte till pannlugg igen, omväxling förnöjer. 

Jag fick inte bara själv besök under hösten, åkte nämligen under höstlovet över till faster M i Åbo i sällskap med Bronwyn. Hann både med Åbo, Novia, Cocktailparty med finaste Emma och besök i Nådendal.


På grund av införskaffandet av nya mobilen så fotas det en hel del, i princip dagligen. Något som tränats på en del är det här med selfies. Det tar väl sig så småningom. 


Det här blev ett långt och krångligt inlägg, blogspot har seriösa problem för tillfället. Men nu har ni sett lite av min höst och just nu är det mindre än en vecka tills jag är hemma i barndomshemmet för att fira jul men nära och kära. Ni får ha överseende med halvdålig kvalité på vissa bilder. 

1 kommentar:

Anonym sa...

http://ladylucksaccessories.blogg.se/
Snygg blogg du har!! Spana gärna in min :-)
Massor av hårblommor, mer inkommer hela tiden <3