söndag 7 april 2013

Solskenslördag

Den här helgen har det varit Vintagemässa här i Stockholm och igår mötte jag upp med Emma för att gå och kolla in alla fina vintageskatter. Efter lite köande var vi inne på mässan och där fanns självklart en massa fint i varierande prisklasser. Dock var det otroligt varmt och trång så man har inte riktigt ro att fynda och kolla in allt tjusigt. Träffade också på bekanta ansikten bland klädställningarna bland annat söta Carro med bloggen Min Mormors Vind.
















































Urtjusig kappa på bilden över men även lite obehaglig den var nämligen av äkta leopard. Blev inga fynd i klädväg för min del igår men köpte en bok jag väntat på. Vinatagefabriken var nämligen på plats på mässan och sålde den nyutkomna boken Vintageparty. Författarna Emma Sundh och Louise Lemming var på plats och signerade och sålde. Specialpris på boken, tygkasse på köpet och träff med de tjusiga damerna bakom boken var inte illa.



Efter att vi varit på mässan traskade jag och Emma vidare genom staden, vädret igår var nämligen helt fantastiskt! Lunchade amerikanska burgare och öl på Söder och sen promenerade vi vidare. Vi gick även in via Pärlans Konfektyr och köpte några kolor var och eftermiddagen avslutades med kaffe och kola på en bänk i solskenet vid Nytorget. En superb dag med andra ord!

4 kommentarer:

Kitten von Kat sa...

Liiti najs. Synd et int du fynda na klääde dock, men en signera bok er int fy skam he helder!

Ninah sa...

Nejdå boken var minsann ett fint inköp! :)

malin sa...

vintagemässan! ja, då man skulle ha möjlighet att åka dit!.. :)

Ninah sa...

Jo mässan är trevligt och välbesökt, nästan lite väl mycket folk trängs där! :)