onsdag 24 oktober 2012

Birthday Flowers

Vet ni vad den 28 februari, min födelsedag, kommer The Killers ha konsert i Globen! Vet inte hur många år jag velat se dem och hur perfekt skulle det inte va att gå på födiskonsert! The Killers är ju kanske mitt favoritband bland "moderna" band. Enda problemet är att jag just då har sportlov och kanske skulle vilja åka hem till Kronoby. Men sen igen Killers på min födelsedag en once in a lifetime opportunity!

Nån som är intresserad av att följa med?!


fredag 19 oktober 2012

LV

Hur fantastisk är inte den här showen! Mode är så otroligt mycket mer än kläder. Trevlig helg på er!

söndag 14 oktober 2012

Hjördis

Igår var jag och Emma ute och åt, restaurangen för kvällen var Hjördis. Supermysigt ställe på Söder med ganska traditionell Svensk mat på menyn. Bra priser, gott och fin retro miljö!




onsdag 10 oktober 2012

Nystart

Under de två första månaderna jag var här i Stockholm hade jag någon typ av konstnärlig paus. Nu har jag åter kommit igång med skissandet och skapandet och vilken tur att jag har fri tillgång till Karins ateljé där både klippbord och symaskiner finns. Skapelserna får ni se senare.





tisdag 9 oktober 2012

Bookworm

Jag älskar att läsa och har alltid läst sjukt mycket böcker. Just nu läser jag minst en bok i veckan. Det mesta lånas från bibliotek men ibland måste man ju köpa en eller annan bok också. Dessa två är mina senaste inköp, Torka aldrig tårar utan handskar av Jonas Gardell (går ju också som serie på svt just nu) samt På väg av Jack Kerouac.


fredag 5 oktober 2012

Mera Minna

Minna Parikka är nu ute med ny höstkollektion,Utopia. Så fint så fint! Här är min favvo, Pfeiffer.