torsdag 29 september 2011

Homeward

Åker hem till Visas över helgen för att hälsa på familjen och hela farmen!

söndag 25 september 2011

Berså

I lördags ordnades det en jättestor loppis i en idrottshall alldeles runt knuten där jag bor. Där fanns massor av fina prylar och teak-möbler i mängder! Det skulle dock ha blivit lite bökigt att frakta hem nåt sådant härifrån så fick nöja mig med lite mindre prylar. Men finfina fynd blev det endå! Och fick till och med tag på en grejj från min "ultimata loppisfynd" lista, nämligen en tallrik med Stig Lindbergs "Berså" mönster! Kom också hem med ett resår bälte, en 60-tals citruspress i plast och lite bestick, serie med fyra knivar, gafflar och skedar. Slutsumman landade på 150 kr.




fredag 23 september 2011

Mon Ami

Saknar min fina vän Malin och allt vad det innebär! Kardemummakaffe, funderingar över livets små och stora problem, Brigitte Bardot, skvaller, frisyrfixande, hårspary, kajal och vin i mängd och massor, dräglande över James Dean och utekvällar vid Dynamo!


Ja till och med vi är ju riktigt snygga när vi väl anstränger oss...

onsdag 21 september 2011

The Hour

Ni har väll inte missat det Brittiska svaret på Mad Men, The Hour? En apsolut sevärd serie som utspelar sig i mitten av 50-talet och handlar om tv-journalistikens uppkomst. Underbar miljö och ursnygga kläder!





måndag 19 september 2011

Bombshell

Underbart vackra Christina Hendricks på årets Emmygala, hon fick inget pris men var apsolut den snyggaste på röda mattan!

söndag 18 september 2011

Marché aux Puces

I går gick jag iväg till Emmaus loppis här i närheten, de hade nämligen uteloppis med livemusik, kaffeservering och -50% på alla sina priser! Strålande solsken och mycket trevligt sätt att tillbringa lördagen. Ett par fina fynd blev det också.

LP och EP skivor, cat eye glasögon samt ett underbart, vintage nattlinne till min samling! (Jo, samlar på sådana. Ska visa samlingen någon gång!)





lördag 17 september 2011

Lördagsgodis

Att det är lördag kan man bland annat fira med att publicera lite bilder på vackra pojkar (med fina frisyrer) på film!








måndag 12 september 2011

Linnea

Min favvo från senaste Idol har kommit ut med eget material!

söndag 11 september 2011

Evergreen

Nytt lack från HM i läcker mörkgrön nyans!

torsdag 8 september 2011

Latex!

Här har återigen varit lite dött men har haft fullt upp med praktiken! Här går allt jättebra och tillverkar i latex för fulla muggar. Så himla kul att jobba med ett material jag aldrig rört tidigare! Nedan följer en liten bildkavalkad med vad jag hittills sysslat med!


Lite verktyg som används vid latex tillverkning.


Test på rostetter, hur söta som helst!



Några par handskar


Bälte med stor rosett

Ett av de större plaggen jag gjort är en kjol i egen design med mönster enligt egna mått. Så här fin blev den!





Har även pysslat ihop ett par pasties med i olika modeller